luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCîţu, ameninţat cu DNA: Afaceri murdare!

Cîţu, ameninţat cu DNA: Afaceri murdare!

-

Deputatul PSD Gabriel Zetea afirmă vineri, pe Facebook., că în 2021, când Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură, fiecare român era mai sărac cu 2.300 de euro, iar inflaţia a crescut galopant datorită creşterii halucinante a preţurilor la energie, gaze şi carburanţi.

CITEŞTE ŞI: Coaliţia, pe un butoi de pulbere: Cîţu a RĂBUFNIT: PSD nu are niciun fel de limită!

Social-democratul arată că într-un raport recent al DNA se arată că, în pandemie s-au înregistrat prejudicii de sute de milioane de euro, fiind 90 de dosare în lucru”. „Oare câţi din banii împrumutaţi de ministrul de Finanţe Cîţu, iar apoi de către premierul Cîţu, în cei doi ani de zile în care a făcut parte, a condus Guvernul PNL-USR au mers spre afaceri care acum sunt în vizorul DNA? Pentru că asta ştiu să facă peneliştii şi asta a ştiut cel mai bine să facă Florin Cîţu: afaceri murdare! , arată Zetea în postare.

Împrumuturi istorice

„Împrumuturi istorice făcute de Florin Cîţu în pandemie! DNA anchetează prejudicii de sute de milioane de euro! Mi-e greu să-l înţeleg pe dl Cîţu, cel mai dezastruos ministru de Finanţe şi, cu siguranţă, cel mai habarnist premier pe care l-a avut România între anii 2019 – 2021. Mi-e greu să înţeleg cum se trezeşte el, periodic, din letargie şi începe să emită judecăţi privind activitatea celor care „dezgroapă” România din gaura în care PNL şi Florin Cîţu ne-au aruncat”, scrie Gabriel Zetea pe Facebook.

Deputatul PSD afirmă că, „în 2021, când Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură, fiecare român era deja mai sărac cu 2.300 de euro în urma măsurilor greşit aplicate, care au distrus puterea de cumpărare. Sub domnul Cîţu, inflaţia a crescut galopant datorită creşterii halucinante a preţurilor la energie, gaze şi carburanţi”.

Datoria publică

” În acelaşi timp, datoria publică creştea cu 1.700 de euro pe secundă. În numai 11 luni de zile, ca ministru de Finanţe între 2019 şi 2020, Florin Cîţu a crescut ponderea datoriei în PIB de la 34,6% cât era în 2019, la 42,8% în august 2020. În 2 ani şi 10 luni de guvernare social democrată, plusul datoriei a fost de 79 de miliarde, faţă de 85 de miliarde în 11 luni, cu Florin Cîţu în fruntea Ministerului Finanţelor. După ce ne-a amanetat viitorul, Cîţu vine şi ne vorbeşte despre cum trebuie gestionat bugetul României! „, spune parlamentarul PSD.

Zetea menţionează că „într-un raport recent al DNA se arată că, în pandemie s-au înregistrat prejudicii de sute de milioane de euro, fiind 90 de dosare în lucru”.

„Oare câţi din banii împrumutaţi de ministrul de Finanţe Cîţu, iar apoi de către premierul Cîţu, în cei doi ani de zile în care a făcut parte/ a condus Guvernul PNL-USR au mers spre afaceri care acum sunt în vizorul DNA? Pentru că asta ştiu să facă peneliştii şi asta a ştiut cel mai bine să facă Florin Cîţu: afaceri murdare! Pe noi ne-au închis în case pentru ca ei să îşi poată burduşi buzunarele, iar azi vin să ne dea lecţii de moralitate! Aşteptăm să vedem care sunt cei 11 demnitari cercetaţi în prezent de DNA în dosarul izoletelor, a achiziţiilor de vaccinuri, a producţiei de măşti despre care nu mai ştim nimic! Când Florin Cîţu va explica de ce România se împrumuta la cele mai mari dobânzi de pe piaţă şi va putea justifica sumele aruncate pentru achiziţia de vaccinuri şi măşti neconforme, atunci doar va putea emite judecăţi de valoare privind activitatea actualului guvern! În prezent, #echipacâştigătoare l-a abandonat în numai şase luni de zile şi nici măcar colegii din PNL nu îi mai creditează spusele. Îi recomand, deci, domnului Cîţu, ca la următoarea ieşire publică să vină în faţa românilor doar pentru a-şi prezenta scuzele pentru dezastrul lăsat în urma sa”, mai spune Zetea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...