luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCe decizii se iau la summit-ul NATO: Anunţul lui Ciucă

Ce decizii se iau la summit-ul NATO: Anunţul lui Ciucă

-

Relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează. „La reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, de care depind viitorul nostru, al tuturor”, spune Nicolae Ciucă.

CITEŞTE ŞI: DIICOT a descins la o reţea de traficanţi de minori

„Relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează, iar diplomația parlamentară are aici un rol esențial. Aceasta a fost tema discuției pe care am avut-o la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – cu Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei”, a postat Ciucă pe Facebook.

Decizii cruciale

Președintele Senatului spune că la reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, „de care depind viitorul nostru, al tuturor”.

„De aceea, în întrevederea cu omologul meu ucrainean, am vorbit despre soluțiile concrete de care Kievul are nevoie și sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin și țară membră NATO”, adaugă acesta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...