sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBUCUREȘTI: Arena Națională poate fi vizitată zilnic

BUCUREȘTI: Arena Națională poate fi vizitată zilnic

-

Arena Națională din București poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 10:00 – 15:00. În zilele de weekend, se pot organiza tururi de vizitare doar pentru grupuri.

Doritorii pot vizita zonele cu vestiarele jucătorilor, zonele de relaxare, tunelul prin care jucătorii intră pe teren, zona media și lojele VIP. Biletele pentru vizitare se achizitionează de la https://shop.arena-nationala.ro/ (Bilet Tur Arena – 10,00 lei, Bilet Arena Cu Vestiare – 20,00 lei). Este nevoie de o rezervare trimisă pe mail la arena.nationala@pmb.ro, în care se menţionează numele persoanei, data și ora la care dorește efectuarea turului.

Reguli de vizitare:

– accesul vizitatorilor se realizează în baza unei rezervări prealabile si a dovezii achitarii biletului.

– copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul numai însoțiți de un adult.

– personalul Arenei nu este responsabil pentru bunurile personale lăsate nesupravegheate pe toată perioada vizitării spațiului.

– este interzis accesul cu animale de companie, cu excepția câinilor însoțitori pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau a câinilor speciali pentru care se poate certifica asistența pe care aceștia o oferă.

– este interzis accesul persoanelor cu role, biciclete, trotinete sau orice alte asemenea mijloace de deplasare.

– este interzisă părăsirea cu intenție a grupului, respectiv a traseului de vizitare ( zona Lobby – terasă zona oficială – proximitate gazon – tunel jucători și zona media – vestiare – loje etaj 1 și lojă etaj 2).

– este interzis accesul persoanelor în stare de ebrietate sau care manifestă comportament inadecvat sau violent.

– este interzis consumul de alimente și băuturi alcoolice în interiorul spațiului.

– este interzis fumatul.

– personalul este autorizat să solicite vizitatorilor respectarea prezentului regulament și dacă este necesar agenții de pază sunt autorizati în a conduce în afara incintei persoanele care nu respectă prevederile acestuia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...