luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAngajaţi ai Metrorex, intoxicaţi cu gaze

Angajaţi ai Metrorex, intoxicaţi cu gaze

-

Angajați ai Metrorex au trecut prin clipe de panică noaptea trecută la metrou. Mai multe persoane au ajuns de urgență la spital în urma unei scurgeri de gaze.

CITEŞTE ŞI: Conflict spontan la o stație de metrou din București

Conform surselor citate de Realitatea Plus, o acumulare de gaze la metrou a cauzat stări de rău în rândul mai multor angajați și agenți de pază.

Incidentul a avut loc la stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei, unde patru angajate și trei agenți de pază au acuzat simptome de intoxicație. O casieră a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

O casieră a fost transportată la spital

Simptomele de rău au apărut inițial la angajatele de la stația de metrou Constantin Brâncuși. Ulterior, aceleași simptome au fost raportate și de angajatele de la stația Râul Doamnei. În total, patru angajate și trei agenți de pază au fost afectați, prezentând stări de amețeală și greață.

O casieră a fost transportată la spital, unde medicii i-au confirmat că a fost intoxicată cu gaze. Celelalte persoane afectate au primit îngrijiri la fața locului și se află în afara oricărui pericol.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a intervenit imediat și a efectuat măsurători în cele două stații de metrou pentru a identifica sursa gazelor. Cu toate acestea, până în prezent, sursa exactă a gazelor nu a fost identificată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...