Firea: Biletele pentru transportul în comun nu se scumpesc

Firea e fetița cu chibrituri transportul în comun Gabriela Firea și Robert Negoiță o întorc ca la Beijing

Biletele pentru transportul în comun nu se scumpesc sub nicio formă, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

„Biletele nu se scumpesc sub nicio formă. Biletele rămân la această valoare. Sub nicio formă nu se scumpeşte RATB-ul”, a precizat Firea. Potrivit acesteia, decizia de a mări atât de mult amenzile pentru transportul în comun a aparținut Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru problema transportului public în comun Bucureşti – Ilfov.

„Peste tot în lume, în momentul în care foloseşti un serviciu public, care este oricum subvenţionat de Municipalitate, e normal să respecţi aceste reguli”, a afirmat edilul Capitalei, care a participat marţi la recepţia primelor zece ambulanţe achiziţionate de PMB pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că amenzile contravenţionale aplicate călătorilor frauduloşi în mijloacele de transport în comun sunt aliniate Legii 92/ 2007 privind serviciile de transport public local.

STB a anunţat, de asemenea, că în perioada următoare va derula o campanie de informare şi îndrumare a călătorilor, în scopul înţelegerii şi acomodării cu noul Regulament de transport.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.