sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăRecomandările editorilorFirea: Biletele pentru transportul în comun nu se scumpesc

Firea: Biletele pentru transportul în comun nu se scumpesc

-

Biletele pentru transportul în comun nu se scumpesc sub nicio formă, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

„Biletele nu se scumpesc sub nicio formă. Biletele rămân la această valoare. Sub nicio formă nu se scumpeşte RATB-ul”, a precizat Firea. Potrivit acesteia, decizia de a mări atât de mult amenzile pentru transportul în comun a aparținut Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru problema transportului public în comun Bucureşti – Ilfov.

„Peste tot în lume, în momentul în care foloseşti un serviciu public, care este oricum subvenţionat de Municipalitate, e normal să respecţi aceste reguli”, a afirmat edilul Capitalei, care a participat marţi la recepţia primelor zece ambulanţe achiziţionate de PMB pentru Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că amenzile contravenţionale aplicate călătorilor frauduloşi în mijloacele de transport în comun sunt aliniate Legii 92/ 2007 privind serviciile de transport public local.

STB a anunţat, de asemenea, că în perioada următoare va derula o campanie de informare şi îndrumare a călătorilor, în scopul înţelegerii şi acomodării cu noul Regulament de transport.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...