duminică, septembrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric - senator AUR: România împrumută 2 miliarde de dolari pentru...

Sorin Lavric – senator AUR: România împrumută 2 miliarde de dolari pentru a-i face pe plac lui Zelenski

-

Ticăloșia de care a dat dovadă trădătorul Klaus Werner Iohannis la summit-ul NATO de la Washington este fără limite. În disperarea sa de a obține o sinecură după terminarea mandatului de președinte, care să presupună casă, protocol și zboruri cu avioane de lux, acest infractor și-a vândut țara pe care a reprezentat-o timp de zece ani și a aruncat-o într-un război care va produce consecințe devastatoare pentru toți românii, declară senatorul senatorul AUR Sorin Lavric.

„Perfidul Iohannis, în afară de faptul că a cedat, fără a convoca un referendum național, sistemul de apărare al României, cumpărat din banii românilor, către Ucraina, fără să se asigure că țara noastră va primi imediat în schimb un alt sistem Patriot, a semnat un acord otrăvit de securitate cu Ucraina, transformând țara noastră în cârpa de șters pe jos a lui Zelenski, dar a mai și solicitat, în numele României, un împrumut de peste două miliarde de dolari din SUA pentru tehnică militară, adică tot în interesul lui Zelenski.

Trădătorul Klaus Iohannis și guvernul covrigarului Ciolacu nu pot solicita un asemenea împrumut uriaș, care va fi rambursat tot din banii și taxele românilor, fără ca Parlamentul României să dea un vot de aprobare sau de respingere. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor respinge cu fermitate agresiunile care au loc la granița țării noastre, însă se opune cu statornicie ca România să ajungă datoare vândută SUA în contul lui Zelenski”, mai precizează Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alfred Bulai a făcut infarct, în arest. A fost transportat de urgență la spital

0
Alfred Bulai a fost dus de urgență din Arestul Central la Spitalul Universitar, după ce a acuzat stări de rău. El ar fi suferit un infarct. Medicul centrului de arestare în care se afla sociologul Alfred Bulai a observat că...