joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSondaj. Luptă strânsă între Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei

Sondaj. Luptă strânsă între Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei

-

Un sondaj realizat de Avangarde, la comanda PSD, arată că actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, independent susţinut de Alianţa Dreapta Unită, este pe primul loc în topul opţiunilor pentru Primăria Generală, urmat de Gabriela Firea (PSD), cu 26,5% din intenţiile de vot.

Potrivit sondajului, actualul primar Nicuşor Dan este creditat cu 28,6% din intenţiile de vot pentru Primăria Capitalei.
Pe locul al doilea, la foarte mică distanţă, este candidatul PSD Gabriela Firea – 26,5%, urmată de Cristian Popescu – Piedone (PPUSL) – 15,2% şi de Sebastian Burduja (PNL) – 13,8%.
Candidatul AUR Mihai Enache are o cotă de 7,4%, în timp ce candidatul SOS România, Diana Şoşoacă, are 5,3%.

Sondajul a fost realizat la comanda PSD, în perioada 29 mai – 2 iunie pe un eşantion de 1150 de subiecţi, reprezentativ pentru populaţia adultă (18+) a Municipiului Bucureşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă!

0
Diana Iovanovici-Şoşoacă, Preşedintele Partidului S.O.S. România, autointitulată unica forţă a patriotismului autentic şi singura apărătoare a poporului român, şI-a depus candidatura pentru Preşedinţia României la Biroul Electoral Central. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă spune că este asaltată de bărbaţi lucraţi la sală:...