joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăGrindeanu: Firma care a făcut Podul de la Brăila cere 230 de...

Grindeanu: Firma care a făcut Podul de la Brăila cere 230 de milioane de lei ca să deschidă drumurile de legătură

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că firma care a făcut Podul de la Brăila cere CNAIR 230 de milioane de lei ca să dea drumul la circulaţie pe drumurile de legătură.

Potrivit ministrului Grindeanu, drumurile legătură ar putea fi deschise, însă constructorul condiționează deschiderea de o sumă mare de bani. „Nu o să fim de acord, nici la Minister, nici la CNAIR, cu acest tip de şantaj”, spune ministrul.

„Ca să fiu cât se poate de clar, în acest moment ne solicită, nu nouă, CNAIR-ului ca să fiu mai exact, 230 de milioane de lei, ca să dea drumul la circulaţie, deşi proiectul este finalizat şi pe malul brăilean şi pe malul tulcean (..) undeva la 90%, deci se poate da drumul la circulaţie. Nu, solicită încă 230 de milioane, altfel vor respecta termenul pe care îl au, octombrie 2024. Asta înseamnă rea voinţă. Nu o să fim de acord, nici la Minister, nici la CNAIR, cu acest tip de şantaj, iar măsurile pe care noi le vom lua, nu doar pe această lucrare, o să le vedeţi în săptămânile şi lunile viitoare”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Grindeanu a verificat, luni 3 iunie, stadiul lucrărilor la mai multe obiective de infrastructură rutieră, printre care și Drumul expres (Dex6) Brăila – Galaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă!

0
Diana Iovanovici-Şoşoacă, Preşedintele Partidului S.O.S. România, autointitulată unica forţă a patriotismului autentic şi singura apărătoare a poporului român, şI-a depus candidatura pentru Preşedinţia României la Biroul Electoral Central. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă spune că este asaltată de bărbaţi lucraţi la sală:...