Cîțu, mesaj pentru critici pe Facebook:„Can’t stop me now!”

Premierul Florin Cîţu a postat, pe Facebook Story, versuri din mai multe melodii şi patru imagini cu el în New York în 2016. ”Can’ t stop me now”, este mesajul transmis de premier, în contextul scandalului legat de informația că acum 20 de ani a fost închis pentru două zile pentru că a fost prins băut la volan în Statele Unite și a atacurilor din partea lui Orban.

În fotografiile de pe Facebook, premierul Cîțu apare în mai multe locuri din Statele Unite, inclusiv în orașul New York. Fotografiile au eticheta „2016 NYC”.

Postarea acestuia vine în contextul scandalului legat de faptul că a condus sub influenţa alcooului când se alfa în America, fiind reţinut pentru două zile şi nevoit să plătească o amendă de 1.000 de dolari.

De asemenea, este un puternic mesaj pentru Ludovic Orban care a declarat că nu a primit nici de la Florin Cîţu, nici de la serviciile de informaţii, datele legate de faptul că premierul a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan, în Statele Unite.

Orban susţine că premierul ar fi trebuit să facă el însuşi publică această informaţie, considerând că „un astfel de episod nu ai cum să-l ascunzi, nu ai cum să-l ţii pitit, mai devreme sau mai târziu se află”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.