luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăInvestigațiiDezvăluiriCum a devenit Vama Română o organizație "de familie"

Cum a devenit Vama Română o organizație „de familie”

-

Incepand cu 20 iulie 2017, Vama are un nou vicepresedinte, un ilustru necunoscut Nicolae Pietrareanu.

In realitate el este doar numele din fata, vama fiind condusa de fapt de un celebru vames controversat Adrian Bogdan, fost sef al Vamii Baneasa, desprre care presa a mai tot scris de-a lungul timpului…

http://www.romaniatv.net/mobi/imprumut-de-620-000-de-euro-pentru-seful-biroului-vamal-de-la-aeroportul-baneasa-video_78595.html
http://mobile.hotnews.ro/stire/1252256
http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/sefii-de-rangul-iii-si-iv-din-autoritatea-nationala-a-vamilor-au-averi-mai-mari-decat-directorii-vezi-cati-bani-au-in-conturi-i-cate-case-si-terenuri-de-in-cei-mai-bogati-vamesi-116332
http://m.adevarul.ro/news/societate/drogurile-patrund-romania-vama-dificultati-1_50acfee37c42d5a6638d4f5f/index.html

Celebrul Adrian Bogdan, fost in trecut unul din locotenentii lui Dinu Vama, uns de acesta pe functia de Director al Directiei Regionale Vamale Bucuresti dupa ce fusese dat afara din sistemul vamal ( contrazicand normele DGV care spun clar ca timp de 2 ani de zile functionarul sanctionat nu poate fi promovat ).
Acum noul vicepresedinte al Vamilor Nicolae Pietrareanu l-a numit pe celebrul Adrian Bogdan consilier cu preluarea atributiilor de sef de cabinet al Vicepresedintelui ANAF (asta dupa ce il propusese Sef Cabinet Vicepresedinte ANAF dar nu a reusit numirea datorita lipsei certificatului ORNISS si a neconformitatii Directiei de Integritate in ceea ce il priveste pe Adrian Bogdan ). Totusi in ciuda problemelor de integritate dovedite, Pietrareanu nu si-a mai pus Sef de Cabinet si l-a numit consilier cu atributii de Sef de Cabinet pe Adrian Bogdan.
Si ca sa nu piarda timpul, se incepe Marea Reorganizare a Vamii… Se formeaza un grup de lucru pentru elaborarea proiectului de reorganizare condus tocmai Adrian Bogdan (seful de facto din spatele lui Pietrareanu…) conform deciziei urmatoare:

VamaAdrian Bogdan intra in forta dar cu un comportament arogant halucinant. Isi parcheaza Porchele Cayenne in fata intrarii in institutie cu nr de inmatriculare B-95-BOG…  :
Vama
Iar apoi isi doteaza sotia care este proaspat vames la Vama Ilfov cu o masina se serviciu din cadrul Directiei Generale a Vamilor cu care sa mearga la serviciu:

Vama
De mentionat e ca masina de serviciu are utilizare obligatorie doar de catre Directia la care a fost atribuita si doar in misiuni ale Directiei Generale a Vamilor semnate prin Ordin de Serviciu de conducatorul Directiei in cauza.
Sotia lui Adrian Bogdan este proaspat introdusa in vama (anul trecut) printr-un ajutor reciproc intre Adrian Bogdan si Paul Petrof, actualul Director al Directiei Regionale Vamale :
Paul Petrof a angajat-o pe sotia lui Bogdan Adrian (fosta functionara la banca) in decembrie 2016 ajutand-o in mod direct din calitatea de sef al comisiei de examinare, asta dupa ce picase cu putin timp inainte examenul de angajare la vama posta. Asta s-a intamplat, spun sursele noastre, dupa ce Adrian Bogdan a fost de acord cu angajarea sotiei lui Paul Petrof de la OPC (via DGRFP) la vama Baneasa unde Adrian Bogdan era sef.
Asa se formeaza ’ familia ’ pe sistem relational…
Iar acum… oameni ca Adrian Bogdan si partenerul lui Paul Petrof, nu s-ar mai gandi, spun sursele, decat la mutari prin tara si reorganizare fortata care sa le permita sa-si extinda sistemul la nivel national. Adica puterea de decizie suprema sub numele nefericitului Pietrareanu care ori se complace ori nu intelege pericolul la care se expune.
Pericolul capata proportii de securitate nationala tinand cont ca nici Adrian Bogdan nici Paul Petrof nu au certificate ORNISS si sunt impicati in dosare penale in cercetare amandoi (Paul Petrof fiind dus la DNA de la serviciu acum doar 2 luni…, el fiind in cercetare penala ocupa in continuare postul de Director al Directiei Regionale Vamale Bucuresti functie din care are calitatea de suspect in dosarul in curs…)

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...