sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalVIDEO Ședințele PSD, conduse cu gărzi de corp la Sectorul 4! Ce...

VIDEO Ședințele PSD, conduse cu gărzi de corp la Sectorul 4! Ce a ajuns partidul condus de Liviu Dragnea

-

Ședințele PSD de la Sectorul 4 au ajuns să fie conduse ca în „Naşul”, de consilierul Florian Puiu, prezentat în presă ca asociat clanurilor interlope, flancat de body-guarzi mari cât un dulap. Asta a ajuns Partidul Social Democrat în Sectorul 4, lăsat pe mâna interimarului Daniel Băluță. Vizionare plăcută, domnule Liviu Dragnea!

Unul dintre tinerii prezenți la ședința organizației de tineret a PSD a avut curajul să filmeze ședința de partid condusă cu „gorilele” de consilierul local Puiu Florian. El ne-a furnizat filmul de mai jos sub rezerva anonimatului. „Omerta” din PSD Sectorul 4 este, în acest caz, lesne de înțeles!

Cum arată ședințele PSD la Sectorul 4

Mai ceva ca Don Vito Corleone, flancat de doi bodyguarzi cu cefe late, consilierul local Puiu Florian se așează la prezidiul ședinței tineretului PSD. „Bună seara, nu vă țin mult!”, începe, amiabil, Puiu Florian, omul despre care a scris toată presa că este în strânsă legătură cu clanurile interlope din Sectorul 4. În fața lui Florian, o mână de tineri, „viitorul PSD-ului” condus de Daniel Băluță, interimarul de la Sectorul 4.

Puiu Florian
Oare gărzile de corp ale lui „consigliere” Puiu Florian (cămașă roșie) sunt și ei membri PSD?

„Nașul” de la Sectorul 4, omul despre care se șoptește că-i ține sforile primarului Băluță, nu are probleme în a stăpâni mâna de tineri pesediști strânși în ședință la apusul zilei de 18 aprilie 2016. „Bună seara, nu vă țin mult! Domnul primar a stabilit, pentru campania aceasta și pentru cea din toamnă, un birou executiv provizoriu la tineret cu președinte, președinte executiv, secretar executiv, vicepreședinți și un secretar executiv adjunct”.

Tinerii se foiesc, care să iasă mai în față, care, dimpotrivă, să se ascundă de privirile reci ale gărzilor de corp ale lui Puiu Florian. „Nașul” continuă: „Care vreți, bine, care refuzați oferta, nicio problemă, vă înlocuim!”.

Filmul, realizat de unul dintre tinerii din rândul doi, chiar sub ochii „gărzilor” lui Puiu Florian, mai punctează strategia acestuia de revigorare a tineretului pesedist, rămas fără activiști din rândul tinerilor: „Ideea care este? Fiecare membru din birou are ca sarcină să aducă și el cinci membri, la tineret suntem foarte firavi, spunem că avem membri, dar de fapt nu avem, cinci membri, ăsta-i targetul”.

Înregistrarea mai relevă întrebarea retorică a lui Florian: „Este cineva care nu vrea să facă parte din echipa asta? Target-ul este ăsta – cinci prieteni, cinci rude, cinci prieteni, ce vreți voi. Cineva, ceva, de spus, de adăugat? Nu!”. Cine să fi avut curajul să-i spună NU domnului Puiu, se întreabă deja tinerii porniți pe drumul politicii social-democrate, lăsați de Dragnea în grija „nașului” Puiu Florian și a primarului interimar Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria de sector?

Florian Puiu, legăturile cu „Clanul Sportivilor” și o avere uriașă

Presa a relatat, în mai multe rânduri, că este de notoritate publică faptul că în sectoarele 4 și 6 din București partidele politice și-au făcut campanie electorală cu ajutorul clanurilor interlope care au ajuns, acum să controleze și afacerile dubioase din primăriile respective. Jurnalistul Silviu Mănăstire a realizat o adevărată radiografie a legăturilor dintre consilierul Florian Puiu, clanurile interlope și primăria condusă de Daniel Băluță.

„Nefericitul primar Baluță a intrat sub protecția unui personaj pe nume Florian Puiu. Acest Puiu este aparent un consilier local PSD la Sectorul 4 și deci este teoretic coleg de partid cu primarul Băluță. În 2013 însă, Florian Puiu a fost adus la audieri într-un dosar de crimă organizată alături de membrii clanurilor interlope Sportivii şi Cămătarii. Atunci, presa relata că procurorii DIICOT au pus sub acuzare peste 100 de membri ai celor două grupări care stăpânesc afacerile necurate din Sectorul 4.

Florian Puiu nu a fost arestat deocamdată, deși relațiile sale cu Nicuşor Dumitrescu – zis Bibiloi sunt de notorietate. Acest Bibiloi este unul din locotenenţii Clanului Sportivilor, condus de Cristian Roşca. Florian Puiu a participat, în 2010, la nunta lui Bibiloi; în 2013, Bibiloi a fost arestat.

Surse din Primăria Sectorului 4 susțin că Florian Puiu a devenit de facto noul primar, iar Daniel Băluță execută doar ordinele acestui individ apropiat al lumii interlope; Puiu controlează și majoritatea din consiliul local al sectorului. Pentru a întelege ce fel de personaj este acest obscur Florian Puiu, este suficient să-i citim declarația de avere: prietenul interlopilor nu are niciun venit, niciun salariu, niciun loc de muncă în afară de indemnizația de consilier local.

El deține o avere halucinantă: Florian Puiu a declarat de-a lungul timpului că deține 495 de hectare de teren arabil în Ilfov, 25 de hectare în Prahova, un hectar în Giurgiu şi 5.000 de metri pătraţi în Mangalia. Între timp, Puiu a vândut câteva sute de hectare. Consilierul PSD mai deţinea două vile în Bucureşti, două apartamente plus o mașină Ferrari, pe care a vândut-o cu 80 de mii de euro. Puiu a mai declarat că deține ceasuri în valoare de circa 200 de mii de euro, pe care, la fel, le-a vândut, în final păstrând doar un ceas de aur estimat tot la 80 de mii de euro.

Cam acesta este personajul care conduce mai nou Primăria Sectorului 4”, scrie Silviu Mănăstire despre „nașul” Florian Puiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...