vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalMonica Anghel îl acuză pe candidatul PSD Băluță de furt de imagine!...

Monica Anghel îl acuză pe candidatul PSD Băluță de furt de imagine! Ce spune artista

-

„Oficiosul” primarului Băluță, ziarul „din cartier” a publicat informații false despre artiști de frunte ai României care l-ar susține și l-ar aprecia pe Daniel Băluță, între care Monica Anghel, Mircea Baniciu sau actrița Catrinel Dumitrescu.

Procedeul de furt de imagine, folosit odinioară și de samasarii de spectacole pe litoral, i-a indignat pe artiști

Monica Anghel: „E strigător la cer! M-am văzut o singură dată cu acest Băluță”

Baluta ziarCetățeanul.net a vorbit cu Monica Anghel, care s-a arătat revoltată de afirmațiile din ziar. „Aflu cu surprindere despre așa-zisa susținere a mea a campaniei domnului Băluță, nu este adevărat și nu am dat nicio declarație acestui ziar. L-am cunoscut pe domnul Băluță la liceul Dinu Lipatti, la în biroul domnului director Nemeș. Am avut o discuție cu dumnealui în biroul domnului director. Eu m-am implicat, alături de alți artiști  în campania «un pian pentru Lipatti». La începutul acestui an, domnul Nemeș m-a invitat la liceu să stăm de vorbă despre un alt proiect, m-am dus și a venit acest domn, Băluță, cu niște domni care au filmat discuția. Nu am comentat că se filma discuția, din  respect față de domnul director Nemeș. Dar acum am aflat că îl susțin pe domnul Băluță în această campanie electorală! Este de-a dreptul revoltător, strigător la ceruri, eu nu susțin pe nimeni în campanie, eu doar voi merge la vot!”.

Cunoscuta artistă, a cărei carieră va depăși, în curând, 30 de ani, ne-a spus că va cere o dezmințire ziarului „din cartier” dar și că va încerca să-i ceară explicații primarului Băluță.

Urmează dascălii

Surse apropiate echipei primarului Băluță ne-au informat că o viitoare „lovitură” a ziarului de campanie a primarului ar putea fi susținerea pe care o are acesta din partea dascălilor din Sectorul 4. O parte dintre aceștia au fost invitați, în 2016, la o întâlnire de lucru la un restaurant din sectorul 4, unde oamenii primarului „l-au surprins” pe Băluță alături de mai mulți directori de școli și licee. Unii dintre aceștia au declarat, deja, pentru „Cetățeanul.net”, că se tem să nu apară și ei, pe facebook sau în același ziar, ca „susținători” ai lui Băluță.

În altă ordine de idei, personal, am serioase îndoieli, că o astfel de mizerie de articol ar fi putut fi scrisă sau aprobată de un reputat jurnalist ca Marius Ghilezan sau că a trecut de verificarea Oanei Stănciulescu, un alt jurnalist apropiat de Băluță. Astfel nu s-ar fi ajuns să i se atribuie Monicăi Anghel, cacofonii flagrante, precum „ca artist și ca cetățean al sectorului 4”. Monica Anghel n-ar vorbi așa niciodată, iar în scris o astfel de cacofonie poate fi evitată de oricine, fie că este jurnalist sau simplu Băcan.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...