vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRoata ucigaşă. Un bărbat a murit în condiții neobișnuite

Roata ucigaşă. Un bărbat a murit în condiții neobișnuite

-

Sfârșit dramatic și neobișnuit. Un bărbat de 62 de ani, care era pe terasa unui motel din localitatea Mărășești, județul Vrancea, a murit după ce a fost lovit de roata unui camion  desprins în timpul mersului.

 IPJ Vrancea a transmis că incidentul s-a produs vineri, pe Drumul European 85, în localitatea Mărăşeşti. O persoană care a văzut tragedia a sunat la 112, anunțând că un bărbat a fost lovit de roata unui autocamion.

 Roata ucigaşă

Potrivit primelor informații date de oamenii legii, din cauza unor defecţiuni tehnice, roata din spate a unui camion s-ar fi desprins. Ea ar fi lovit un bărbat care era pe terasa unui motel. Bărbatul de 62 de ani a murit în urma loviturii. Decesul a fost constatat de echipajul ambulanţei care s-a deplasat la locul tragediei.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs moartea bărbatului, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Lipă a dat explicaţii la Guvern în legătură Cu primele uriaşe de la Federaţia de Canotaj

0
Elisabeta Lipă a discutat cu șeful Cancelariei prim-ministrului despre scandalul primelor date angajaților Federației Române de Canotaj, după ce s-a aflat că medicul și contabila lotului olimpic au primit prime de sute de mii de euro, mai mult decât...