vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSechestru pe 29 de bovine transportate în condiţii improprii, în județul Galați

Sechestru pe 29 de bovine transportate în condiţii improprii, în județul Galați

-

Polițiștii de ordine publică din Galați, împreună cu reprezentanți ai DSVSA Galați, au făcut o razie în județ pentru combaterea traficului ilegal cu animale. Pe parcursul acțiunii, a fost depistat în trafic, în localitatea Priponești, un transport ilegal de bovine.

„Din verificări a reieșit că 29 bovine erau transportate în condiții improprii și fără documente de proveniență. Din totalul lor, doar trei aveau aplicat crotal auricular. Animalele aveau ca zone de proveniență județele Tulcea, Vaslui, Vrancea, Brăila și Galați, iar deținătorul acestora a recunoscut că le-a achiziționat fără documente legale. În cauză, s-a dispus sechestru asigurator asupra bovinelor, acestea fiind predate spre custodie către administratorul unei incinte specializate, și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 13.100 de lei”. (IPJ Galați)

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii de ordine publică din Galați.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...