vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăȘTIRILE ZILEI Protest la Botoșani față de starea proastă a drumurilor; indicele...

ȘTIRILE ZILEI Protest la Botoșani față de starea proastă a drumurilor; indicele ROBOR la 3 luni a coborât la 3,18%

-

12.10 200 de persoane au participat la protest faţă de starea proastă drumurilor. Protestul este susţinut de Grupul Civic Botoșani și este organizat ca urmare a tergiversării proiectului de modernizare a drumurilor judeţene DJ 282, DJ 282 H, DJ 294 şi DJ 297, care este finanţat din fonduri europene. „Oameni buni, noi astăzi nu suntem eroi pe Facebook. Noi astăzi suntem eroi în stradă. Am venit în căldură mare, am bătut kilometri întregi. Sunt oameni bolnavi care au venit cu noi. Astăzi am ieşit în stradă să ne cerem drepturile, oameni buni. Eu nu am buzunarul plin, eu nu am bani să plătesc oameni să plătesc pe nimeni să iasă în stradă. Eu am făcut apel la voi, oameni buni, şi voi aţi ieşit în stradă pentru că aşa aţi vrut voi, nu pentru că v-a plătit cineva. (…) Eu nu am venit să protestez împotriva PSD sau a nu ştiu cui. Eu am venit să ne cerem drepturile”, a declarat liderul Grupului Civic Botoşani, Daniel Câşlariu.

11.50 Viceprimar, atacat pe stradă de trei bărbaţi înarmaţi cu levier şi cuţit. Erwin Albu, viceprimarul oraşului Codlea, a reclamat că a fost atacat de trei bărbaţi înarmaţi cu levier şi cuţit, după ce le-a făcut observație pentru că au aruncat, din maşină, un ambalaj pe jos. „Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier şi cuţit, în parcarea de lângă primărie. Un concetăţean care a sărit să mă apere a fost şi el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (…). Duba a fugit spre Braşov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când aşteptau în coloana de maşini în faţa primăriei (…). Ei au tras pe dreapta şi şi-au făcut damblaua. Poliţia îi caută acum. Dacă puteţi da informaţii, vă sunt recunoscător”, a scris viceprimarul pe FACEBOOK.

10.30 Sechestru pe zeci de bovine transportate în condiţii improprii şi fără documente. IPJ Galați a sechestru pe 29 de bovine care erau transportate în condiţii improprii. Pentru că deţinătorul nu avea documente de provenienţă, a fost sancţionat cu 13.000 de lei. Animalele au fost cumpărate din judeţele Tulcea, Vaslui, Vrancea, Brăila şi Galaţi, iar deţinătorul lor a recunoscut că le-a achiziţionat fără documente legale.

 10.00 Indicele ROBOR la 3 luni a coborât la 3,18%, cel mai mai scăzut nivel din ultimele trei luni şi jumătate, potrivit datelor publicate vineri de Banca Naţională a României (BNR). ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituţiile bancare din România, în lei, iar evoluţia sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piaţă.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...