marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFenomen bizar şI în România: Adolescenţi care se comportă Precum câinii şi...

Fenomen bizar şI în România: Adolescenţi care se comportă Precum câinii şi pisicile

-

O persoană care se comportă și se identifică ca fiind un animal poartă denumirea de Therian. Acest fenomen a devenit tot mai popular pe TikTok, unde utilizatorii adoptă comportamente și înfățișări inspirate de diverse animale, precum pisici, lupi, urși sau câini.

CITEŞTE ŞI: Pecheziţii în Suceava: DNA a descins la Poliţie şi la un spital

Ei își completează look-ul cu elemente caracteristice acestor animale, adăugând cozi din blană, purtând măști și alte accesorii pentru a-și crea o transformare fizică și simbolică, scrie medium.com.

Puteți fi un therian dacă observați că vă schimbați (că aveți impulsuri de a vă comporta ca un animal non-uman) sau dacă vă amintiți o viață anterioară ca un anumit animal. Un therian este o persoană care se identifică cu un anumit animal non-uman.

Fenomen bizar

Acest fenomen bizar a luat amploare pe rețele de socializare, unde au fost publicate videoclipuri cu adolescenți care se comportă ca pisicile sau câinii, merg în patru labe pe stradă sau în parcuri. Imagini cu adolescenți deghizați în animale au apărut și în România.

Un om care se definește, caracterizează ca fiind un anumit animal este denumit therian. Therianii se descriu pe ei înșiși ca acel animal din punct de vedere emoțional, intelectual și spiritual, dar nu au nicio asemănare fiziologică cu specia respectivă. De exemplu, cineva al cărui teriotip (specia cu care se identifică) este o broască s-ar putea simți cel mai împlinit atunci când țopăie și croncăne, în timp ce cineva al cărui teriotip este un pinguin s-ar putea simți cel mai confortabil clătinându-se și adăpostindu-se de cei dragi pentru căldură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Deţinut ucis de un coleg de celulă

0
Un deţinut de 45 de ani de la Penitenciarul Arad a fost ucis, luni după-amiază, de un coleg de celulă cu care a intrat în conflict. Cei doi erau închişi într-o zonă cu regim de maximă siguranţă. CITEŞTE ŞI:...