vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMilionarul care şi-a răpit copiii a fost reţinut

Milionarul care şi-a răpit copiii a fost reţinut

-

Omul de afaceri Adrian Marțian (54 de ani) a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, în cazul răpirii celor 3 copii minori ai săi, după ce a fost audiat de la primele ore ale dimineții.

CITEŞTE ŞI: Șoșoacă, despre hotărârea CCR:„Motivare penibilă, nazistă, stalinistă, aţi făcut din mine erou naţional martir!”

El este acuzat de comiterea infracțiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Milionarul a fost plasat în Centrul de Reținere și arestare Preventivă Deva „și urmează a fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor legale”, conform autorităților. Față de cei 3 minori a fost instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgență, în cadrul unei unități din subordinea D.G.A.S.P.C. Hunedoara.

Aduşi din Serbia

Cei 3 copii în vârstă de 7, 9 și 11 ani, precum și tatăl acestora, Adrian Marțian au fost preluați în această dimineață de poliția română de la punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier 1. Marțian a fost prins în Serbia alături de cei 3 copii ai săi care au fost dați dispăruți de mai multe zile. Omul de afaceri spune că nu el a organizat această răpire a minorilor și dă vina pe mama lor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Simion cheamă lumea în stradă: În 2024 nu mai avem o Românie democratică!

0
Prezidențiabilul și președintele AUR, George Simion, susține că cei din PSD și USR au făcut contestații în mai multe județe în legătură cu listele partidului pentru alegerile parlamentare, pentru a-i scoate din cursa electorală. CITEŞTE ŞI: Simion acuzat de...