vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSpital invadat de ploşniţe: Ce spune managerul

Spital invadat de ploşniţe: Ce spune managerul

-

Pacienții veniți să se trateze la un mare spital din România au semnalat o situație extrem de neplăcută.

CITEŞTE ŞI: Lasconi, criză de nervi în USR: A ieşit de pe grupurile de whatsapp şi şi-a anulat acţiunile electorale

Unitatea medicală a fost invadată de ploșnițe marmorate.Este vorba despre secția de pediatrie a spitalului din Târgu Mureș. Insectele au stârnit îngrijorare și disconfort printre pacienți.Potrivit observatornews.ro, conducerea spitalului și Direcția de Sănătate Publică au făcut dezinsecții ca să combată răspândirea acestor dăunători.Din imaginile publicate pe rețelele sociale se poate observa cum insectele stau prinse de ferestre.

„Sunt într-adevăr nişte ploşniţe, care au fost prinse în tocăria ferestrelor, iar la deschidere acestora, probabil că au căzut pe jos”, spune Ovidiu Gîrbovan, manager spitalului.Se pare că insectele care au invadat secția de pediatrie sunt ploșnițe marmorate, fiind cunoscute pentru mirosul lor foarte neplăcut. Sunt inofensive pentru oameni, dar afectează plantele.

Nu înţeapă oamenii

„Pentru om nu este periculoasă. Nu înţeapă oamenii, nu se pune astfel problema, însă, poate crea disconfort ca toate ploşniţele, dacă sunt strivite sau călcate, atunci degajă un miros extrem de neplăcut şi persistent”, afirmă Adrian Pogăcean, de la Direcția fitosanitară Mureș.

Secția de pediatrie a luat măsuri de dezinsecție și de remediere a plaselor contra paraziților la nivelul ferestrelor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Simion cheamă lumea în stradă: În 2024 nu mai avem o Românie democratică!

0
Prezidențiabilul și președintele AUR, George Simion, susține că cei din PSD și USR au făcut contestații în mai multe județe în legătură cu listele partidului pentru alegerile parlamentare, pentru a-i scoate din cursa electorală. CITEŞTE ŞI: Simion acuzat de...