joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAbaterile pentru care se poate suspenda permisul de conducere de la 1...

Abaterile pentru care se poate suspenda permisul de conducere de la 1 octombrie!

-

De la începutul lunii octombrie, o serie de abateri pot duce chiar la suspendarea dreptului de a conduce, conform Codului Rutier.

Astfel, se poate suspenda permisul pe 30 de zile pentru folosirea telefonului mobil sau a altor dispozitive electronice, depășirea coloanei de mașini oprite la semafor , neacordarea de prioritate pietonilor sau vehiculelor, trecerea pe roșu, depășire neregulamentară, acumularea a 15 puncte de penalizare, nerespectarea semnalelor polițistului rutier. Șoferii care au permisul suspendat și circulă pe drumurile publice cu dovada înlocuitoare expirată riscă amenzi mari, dosar penal și chiar închisoare de la 6 luni la 3 ani, în funcție de gravitatea abaterilor. Suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile pentru accidente din neacordarea de prioritate, depășirea neregulamentară, circulația pe sens opus. În cazul unor abateri și mai periculoase, suspendarea dreptului de a conduce se poate extinde la 90 sau chiar 120 de zile, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă!

0
Diana Iovanovici-Şoşoacă, Preşedintele Partidului S.O.S. România, autointitulată unica forţă a patriotismului autentic şi singura apărătoare a poporului român, şI-a depus candidatura pentru Preşedinţia României la Biroul Electoral Central. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă spune că este asaltată de bărbaţi lucraţi la sală:...