joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFost ministru al Mediului a încercat să intre gratis la Salonul Auto:...

Fost ministru al Mediului a încercat să intre gratis la Salonul Auto: I s-a părut prea scump

-

Senatorului UDMR Tanczos Barna, fost ministru al Mediului nu i-a fost permisă intrarea fără bilet la Salonul Auto București, care se desfășoară la Romexpo în perioada 1-6 octombrie.

CITEŞTE ŞI: Daniel Băluţă îl lasă pe Nicușor Dan să se spele pe cap cu Planşeul Unirii. Pericol de moarte pentru zeci de mii de oameni

Senatorul a fost deranjat și de faptul că nu a fost recunoscut de personalul de la intrare, iar când a aflat că prețul biletului de intrare este de 70 de lei, s-a mulțumit să admire autoturismele expuse în afara incintei, unde accesul este gratuit, potrivit Realitatea Plus.

A promovat maşinile electrice

În timpul mandatelor sale, Tanczos Barna a promovat mașinile electrice și tranziția către un transport sustenabil. Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2024 are loc în perioada 1 – 6 octombrie 2024, la Romexpo, ediţia din acest an aducând în prim-plan modele concept, premiere naţionale şi noutăţi ale sezonului 2024-2025, dar şi oferte speciale ale companiilor participante.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă!

0
Diana Iovanovici-Şoşoacă, Preşedintele Partidului S.O.S. România, autointitulată unica forţă a patriotismului autentic şi singura apărătoare a poporului român, şI-a depus candidatura pentru Preşedinţia României la Biroul Electoral Central. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă spune că este asaltată de bărbaţi lucraţi la sală:...