joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLasconi, atac la Biserică: Nu ar trebui să se bage în politică!

Lasconi, atac la Biserică: Nu ar trebui să se bage în politică!

-

Candidata USR la Președinție, Elena Lasconi, a declarat, joi, la Hotnews, că „biserica ar trebui să fie departe de politic și nu este acum”.

CITEŞTE ŞI: SRI confirmă că Elena Lasconi nu a fost angajata sau colaboratoarea Serviciului de Informații

Ea a susținut că este exagerat faptul că este controversată pentru că poartă o cruce la gât și săa pronunțat din nou în favoarea legalizării parteneriatului civil între persoane de același sex.

„Mie mi se pare aberant ca politicienii să intre în sufletul oamenilor și în dormitorul lor, dar din punct de vedere juridic e esențial ca acești oameni să aibă parteneriatul civil”, a spus Elena Lasconi.

„Biserica ar trebui să fie departe de politic și nu este acum. Faptul că sunt controversată pentru că port o cruce la gât, mi se pare că se exagerează tocmai pentru că s-a făcut o campanie agresivă de la campania eelctorală de acum 5 ani de către vechea clasă politică, cum că noi suntem împotriva religiei. În USR majoritatea sunt creștini, unii sunt atei, unii sunt de altă religie”, a afirmat lidera USR.

Caută voturi

Lasconi a susținut că „nu mai poți să vorbești cu încredere despre credință, despre patriotism, pentru că au fost atât de uzitate de vechea clasă politică și și-au pierdut însemnătatea”.

Elena Lasconi a mai declarat că nu o „să bage pe gât” nimănui credința ei, dar au fost momente grele din viața sa când a simțit că dacă se roagă o ajută lucrul ăsta.

„Nu aș vedea locul bisericii în politică și nici a politicului în biserică. La alegeri foarte mulți politicieni se agață de preoți, pentru că așa cred că câștigă voturi”, a spus Lasconi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Iohannis pleacă iar din ţară

0
Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa în perioada 4-5 octombrie 2024, la Sommet-ul Francofoniei, care va avea loc în Republica Franceză. CITEŞTE ŞI: Iohannis, criticat pentru luxul în care trăieşte: Este rupt de realitate! În cadrul reuniunii, România va promova propriile...