joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGeoană şi-a depus candidatura şi face acuzaţii

Geoană şi-a depus candidatura şi face acuzaţii

-

Mircea Geoană, candidat independent, fost secretar general adjunct al NATO, își înscrie în cursul zilei de joi candidatura la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

CITEŞTE ŞI: Protest extrem la Complexul Energetic Oltenia: Ce a făcut un bărbat când a aflat că va fi concediat

Mircea Geoană a demontat în declarațiile sale acuzațiile cu privire la relațiile cu Moscova.

Evident că deranjez, un om cu statura mea, cu CV-ul meu, evident că deranjez Moscova. Există și o motivație internă, primul candidat indepedent cu șanse la candidatură, a spus Geoană.

Mircea Geoană a declarat că: ,,Jumătate dintre români și românce m-ați făcut mândru.”

Depunerea semnăturilor

Mircea Geoană anunță că au fost depuse aproape 500.000 de semnături.

În România lui 2024, în mod normal nu ar fi trebuit să asistăm la sute şi sute de cutii şi de hârtii şi de birocraţie şi de maculatură, în cele din urmă, şi ar fi trebuit să fim cu toţii capabili să depunem semnăturile, conform legii, pe un simplu stick. Fac din schimbarea modului în care sistemul electoral funcţionează în România, din modul în care cetăţenii pot să-şi exprime liber opţiunea democratică angajamentul şi misiunea mea ca viitor preşedinte al României. Acest monopol al partidelor tradiţionale trebuie să înceteze. Am făcut acest efort cu pasiune şi sinceritate. Nu avem maşinării de partid, nu avem bani de la buget şi am făcut acest lucru efectiv din dorinţa de a demonstra că în România se poate face un efort democratic onest, fără să ai nevoie nici de bani publici şi nici de maşinării de partid, a afirmat Mircea Geoană, imediat după depunerea candidaturii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan anunţă moartea Coaliţiei PNL-PSD

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că din punct de vedere politic nu mai există coaliţia, există doar la nivel guvernamental şi tehnic, el arătând că decizii politice nu vor mai exista până la alegeri. CITEŞTE ŞI: Nu...