joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCluj. Scandal cu arma într-o patiserie

Cluj. Scandal cu arma într-o patiserie

-

Incident periculos într-o patiserie din Cluj. Trei bărbați au fost amenințați cu arma de un altul, în urma unui conflict spontan.

Martorii au sunat la numărul de urgență, iar polițiștii au efectuat percheziții. Scandalul a pornit în urma unui conflict spontan izbucnit între patru bărbați care erau într-un magazin de panificație când s-a produs altercația, potrivit digi24.ro.

Conflictul a escaladat, iar unul dintre ei a scos un pistol și i-a amenințat ceilalți. Un martor a sunat imediat la 112, dar atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, cei patru bărbați au fugit. Polițiștii au reușit să îi găsească pe cei patru bărbați. În urma perchezițiilor, la una dintre locuințele celor patru indivizi au găsit și arma, de tip airsoft. Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar autoritățile continuă cercetările în acest caz.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan anunţă moartea Coaliţiei PNL-PSD

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că din punct de vedere politic nu mai există coaliţia, există doar la nivel guvernamental şi tehnic, el arătând că decizii politice nu vor mai exista până la alegeri. CITEŞTE ŞI: Nu...