joi, octombrie 3, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCe spune Ciucă despre relaţia cu Ciolacu

Ce spune Ciucă despre relaţia cu Ciolacu

-

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este „într-o pauză operativă” cu Marcel Ciolacu, liderul PSD. El a subliniat că nu a vorbit şi nu va vorbi urât de colegul său de alianţă.

CITEŞTE ŞI: Ce decizie a luat Ciolacu cu privire la candidatura la Prezidenţiale

„Când se depăşeşte o limită a înţelegerilor între doi oameni, nu vorbesc despre înţelegerile politice şi chestiunea aceasta se repetă, este bine, la un moment dat, să se ia o pauză operativă. Suntem într-o pauză operativă (cu Marcel Ciolacu – n.r.)”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, la România TV.

Ciucă a afirmat că nu va vorbi niciodată urât despre Marcel Ciolacu, chiar dacă uneori se mai arucă câte o săgeată.

Nominalizarea premierului

„Apreciez faptul că a spus că am avut o guvernare foarte bună, ceea ce se vede şi din cifre şi din ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă (…) Nu am vorbit urât despre Marcel Ciolacu şi nici nu o să vorbesc urât despre Marcel Ciolacu pentru că… dacă mai aruncăm câte o săgeată, se mai aruncă”, a declarat Ciucă.

Întrebat dacă îl va nominaliza pe Marcel Ciolacu în funcţia de premier, în cazul în care va ajunge preşedinte. Ciolacu a răspuns negativ.

„După ce văd rezultatele de la alegerile parlamentare, discutăm. Până atunci prefer să nu fac niciun fel de scenariu (…) Prefer o coaliţie de dreapta, în momentul de faţă nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu (…) Voi lua cea mai bună dcizie pentru poporul român, nu pentru o formaţiune sau un om politic”, a afirmat Ciucă.

Nicolae Ciucă a mai spus că „nu este cazul” să îl nominalizeze pentru funcţia de premier nici pe actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce taxe cresc din 2025: Anunţul specialiştilor

0
PSD anunță, într-un comunicat de presă, că după discuțiile cu sindicatele și patronatele s-a ajuns la concluzia ca nicio taxă să nu crească în 2025. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan aruncă BOMBA: PNL nu mai vrea să audă de PSD Comunicatul nu...