miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNicolae Ciucă şi-a depus candidatura la prezidenţiale: Ce promite

Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la prezidenţiale: Ce promite

-

Președintele PNL Nicolae Ciucă și-a depus miercuri, 2 octombrie, candidatura pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 24 noiembrie.

CITEŞTE ŞI: SONDAJ. Ciolacu şi Ciucă ar ajunge în finală

„Am depus candidatura pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie și decembrie. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care sprijină această candidatură. Discutăm despre un milion șase sute de mii de semnături. (…) Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și se schimbă, ca atare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări”, a spus Nicolae Ciucă la depunerea candidaturii sale.Liderul PNL a mai arătat că se bazează foarte mult pe membrii formațiunii pe care o conduce, „cel mai vechi partid din România”.

Ce promite

„Voi fi un președinte responsabil, echilibrat, care, așa cum am făcut toată viața, voi munci”, a mai spus Nicolae CiucăLiderul liberalilor a venit însoțit de mai mulți membri ai partidului și a fost primit în aplauzele mulțimii care îl aștepta la sediul BEC.

Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 24 noiembrie, iar cel de-al doilea tur ar urma să fie organizat pe 8 decembrie, la o săptămână distanță de alegerile parlamentare, care vor fi organizate pe 1 decembrie.Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, este surclasat în sondaje, fiind cotat în cel mai bun caz pe locul doi în intenția de vot.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un copac a căzut peste o angajată în curtea unei instituţii publice

0
Scene cumplite în curtea unei instituții din Suceava. O femeie a ajuns la spital după ce un copac a căzut peste ea. Victima, angajată a Direcţiei de Protecţie a Copilului, ar avea picioarele strivite. CITEŞTE ŞI: Şefii Poliţiei, făcuţi praf...