miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAlfred Bulai, încă 30 de zile de arest la domiciliu

Alfred Bulai, încă 30 de zile de arest la domiciliu

-

Fostul profesor SNSPA, Alfred Bulai, a primit încă 30 de zile de arest preventiv. Totodată, instanța nu i-a permis sociologului să își părăsească locuința pentru a merge la un control medical.

CITEŞTE ŞI: Buzău. Şase saci cu canabis, descoperiţi în casa unui bărbat

Sociologului nu i s-a permis să ia legătura cu fosta secretară de la SNSPA

Judecătoria Sectorului 1 a admis marți cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu pentru Alfred Bulai. Sociologul este acuzat de procurori că a hărțuit sexual studente.

Totodată, instanța nu a fost de acord ca Alfred Bulai să își părăsească locuința pentru a merge la un control medical și nici să ia legătura cu fosta sa secretară de la SNSPA.

Decizia instanţei

Admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 referitor la inculpatul Bulai Alfred. Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data de 05.10.2024 până la data de 03.11.2024, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de părăsire a imobilului pentru a se deplasa la control medical. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de modificare a măsurii arestului la domiciliu, în sensul de a i se permite să comunice cu martora Benga Corina-Ioana.

Decizia instanței nu este definitivă, mai precizează sursa citată.

Bulai se află în arest la domiciliu din data de 5 septembrie 2024. La începutul lunii septembrie, sociologul ar fi făcut infarct în arestul preventiv și a fost transportat la spital.

La data de 4 septembrie 2024, Alfred Bulai a fost reținut de procurori din cadrul Primăriei Sectorului 1, în ancheta pentru abuzuri sexuale demarată după ce a fost publicată investigația jurnaliștilor Snoop.

Fostul profesor de la SNSPA este cercetat de procurori pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală asupra unor foste studente de la SNSPA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Un copac a căzut peste o angajată în curtea unei instituţii publice

0
Scene cumplite în curtea unei instituții din Suceava. O femeie a ajuns la spital după ce un copac a căzut peste ea. Victima, angajată a Direcţiei de Protecţie a Copilului, ar avea picioarele strivite. CITEŞTE ŞI: Şefii Poliţiei, făcuţi praf...