miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSONDAJ. Ciolacu şi Ciucă ar ajunge în finală

SONDAJ. Ciolacu şi Ciucă ar ajunge în finală

-

Un sondaj realizat de BCS ne arată faptul că principalii favoriți pentru accederea în turul II la alegerile prezidențiale sunt Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

CITEŞTE ŞI: Ciucă, atac dur la Ciolacu: A mai făcut cineva reindustrializarea și n-a ținut!

De asemenea, la alegerile parlamentare cel mai mare scor este înregistrat de către PSD și PNL. Practic, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă dau o dublă lovitură pentru că vor „juca” finala prezidențială, iar ulterior vor fi „condamnați” la reînnoirea jurămintelor și continuarea alianței PSD-PNL, altă formulă politică fiind greu de identificat pentru a asigura o majoritate.

CONSULTAȚI ÎNTREG SONDAJUL BCS

Rezultatele la alegerile prezidențiale

Conform sondajului BCS, Marcel Ciolacu ar obține 19,6%, urmat de către Nicolae Ciucă cu 16,9%.

Pe locul trei se clasează Mircea Geoană cu un scor de 13,1%.

Liderul AUR, George Simion, ar avea un scor de 10,9%, aproape la egalitate cu liderul USR, Elena Lasconi, care ar avea un scor de 10,6%.

Diana Șoșoacă ar obține 8,1%, în timp ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, ar obține 6,6%. Scorurile pentru alegerile parlamentare vor fi extrem de fărâmițate, conform sondajului BCS. PSD ar câștiga alegerile cu 25,2%, în timp ce PNL ar veni pe locul secund cu 22,5%.

AUR ar obține 14,9%, în timp ce USR ar obțibe 11,7%.

În Parlament ar mai intra S.O.S România cu 8,5%, dar și UDMR cu 7,5%.

Dacă privim scorurile de la alegerile parlamentare, cei de la PSD și PNL par „condamnați” să continue alianța, pentru că altă formulă pentru a genera o majoritate nu pare posibilă.

Ambele partide au exclus o alianță cu AUR și SOS România, iar în coaliție cu USR sau UDMR, nici PSD, dar nici PNL nu ar face majoritate. Sondajul a fost realizat telefonic pe un eșantion de 1.141 cetățeni cu drept de vot, domiciliați în peste 100 de localități urbane și rurale din toate județele țării și are o eroare de +/-2,9%.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan aruncă BOMBA: PNL nu mai vrea să audă de PSD

0
PNL nu mai vrea să audă de alianță cu PSD după alegeri, susține prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT la adresa PSD: Ciolacu, luat captiv de baroni! Acesta a declarat că opţiunea liberalilor după alegerile de...