vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDâmbovița. Un șofer băut a părăsit locul accidentului pe care l-a provocat

Dâmbovița. Un șofer băut a părăsit locul accidentului pe care l-a provocat

-

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Dragomirești.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că un bărbat, de 56 de ani, din comuna Cetățeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 72A, în afara localității Dragomirești, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr, de 22 de ani, din Târgoviște. În urma incidentului, șoferul de 21 de ani și un pasager, de 28 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, conducătorul auto de 56 de ani ar fi părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat la scurt timp de către polițiști.Deoarece emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor rutiere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Bătaie ca în filme într-o instituţie publică

0
Scandal major într-o instituție publică din România. Totul, în contextul unui triunghi amoros, în cadrul unui DGASPC din Vaslui. CITEŞTE ŞI: Constanța. Doi elevi s-au bătut la școală Protagoniștii scandalului au fost un șofer și un jurist din cadrul DGASPC. Motivul,...