vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPlan Roșu de Intervenție: 53 de copii cu stări de rău şi...

Plan Roșu de Intervenție: 53 de copii cu stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară

-

Planul roşu de intervenţie a fost activat în Mehediniți, în urma unui apel la 112 prin care se anunţa că mai mulţi copii, din diferite localităţi au stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară.

”Începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Mehedinţi pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa, întrucât mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară”, a transmis ISU Mehedinţi.

 ISU Mehedinți intervine cu patru echipaje SMURD și două autospeciale de transport personal și victime multiple.

„Din primele informații, la această oră, un număr de aproximativ 53 de minori cu vârste cuprinse între 5-14 ani și un adult au nevoie de asistență medicală”, a transmis ISU Mehedinți.

Echipajele de prim ajutor evaluează starea copiilor. Aceștia sunt de pe raza localităților Almăjel, Oprișor, Salcia și Ștircovița. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...