vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDuckadam, de URGENŢĂ la spital

Duckadam, de URGENŢĂ la spital

-

Clipe dificile pentru Helmut Duckadam. Acesta a ajuns astăzi la Spitalul Universitar din București și a intrat într-o operație pe cord deschis, conform gsp.ro.

CITEŞTE ŞI: Proiect CGMB. Helmuth Duckadam, propus pentru a deveni cetățean de onoare al Bucureștiului

Eroul de la Sevilla avea programată o intervenție chirurgicală pe aortă, cea mai mare arteră din organism.

Nu este prima operația a lui Helmut Duckadam. În 2004, el a suportat prima operație la genunchiul stâng, din cauza acumulării de lichid. Un an mai târziu, aceeași intervenție are loc la cel drept.

Duckadam ia 20 de pastile în fiecare dimineață

„E greu… Dacă ai probleme de sănătate, așa cum am eu, chiar e dificil, dar nu avem ce să facem. Eu am avut opt operații grele, complicate. Opt! Nu e atât de plăcut când știi asta… În fiecare dimineață iau un pumn de pastile. Nu exagerez! Am 20 de medicamente pe care trebuie să le iau zilnic. Unele pentru coagularea sângelui, pentru circulație, pentru tensiune, pentru stomac, unele pe post de pansament gastric”, a povestit Helmut Duckadam în trecut.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...