vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCristian Diaconescu, candidat la președinția României, vine la Viena, pentru o dezbatere...

Cristian Diaconescu, candidat la președinția României, vine la Viena, pentru o dezbatere despre probleme comunității românești din Austria

-

Candidatul la președinția României Cristian Diaconescu merge la Viena, la invitația comunității românești, informează Jurnalul Românesc.

Diaconescu va participa la o dezbatere pe marginea problemelor cu care se confruntă românii din Austria. „Acest eveniment proactiv are menirea de a reuni oameni din diferite medii sociale, oferind o platformă de discuție asupra problemelor de actualitate care afectează comunitatea românească din Austria.

De asemenea, se vor aborda avantajele și provocările mediului de afaceri internațional în contextul geopolitic actual”, scrie în invitație.

Dezbaterea va avea loc pe 19 septembrie, începând cu ora 17:30, la Parohia Sf. Gheorghe Kagran, din Wagramer Strasse 150, 1220 Viena.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...