joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTIR distrus de flăcări la Vama Nădlac II

TIR distrus de flăcări la Vama Nădlac II

-

Un TIR încărcat cu electrocasnice a luat foc şi a ars complet, miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în zona terminalului de automarfare.

Nu s-au înregistrat victime sau perturbarea traficului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad şi pompierii voluntari din Nădlac. A fost trimis la faţa locului şi un echipaj medical SMURD. „Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la nivelul autocamionului. Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU. Şoferul este român şi urma să transporte cu marfa (cuptoare electrice) în afara ţării. El nu a fost rănit, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...