joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSuceava. O șoferiță și cei doi copii ai ei, grav răniți în...

Suceava. O șoferiță și cei doi copii ai ei, grav răniți în urma unui accident rutier

-

O şoferiţă de 34 de ani a ajuns în stare critică la spital, cei doi copii ai ei, în vârstă de 7 şi respectiv 4 ani, fiind răniţi grav după ce maşina în care se aflau s-a lovit violent de un autobuz cu pasageri.

Accidentul s-a produs pe E85, în judeţul Suceava, deoarece tânăra nu ar fi acordat prioritate la intrarea pe drumul european, potrivit observatornews.ro..Medicii s-au luptat zeci de minute să o salveze pe femeie care intrase în stop cardio-respirator. Femeia nu ar mai fi ţinut cont de regulile de circulaţie şi a virat la stânga pentru a intra pe E85. „Nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de către un bărbat de 55 de ani.”, a declarat Ionuţ Epureanu, IPJ Suceava. Autobuzul venea dinspre Suceava şi se deplasa spre Siret, iar, în această intersecţie, şoferul autobuzului a declarat că maşina i-a ieşit direct în faţă. Pasagerii din autobuz au ajutat-o pe mamă şi pe cei doi copii, apoi au dat alarma. La sosirea salvatorilor femeia era în stop cardio-respirator. După zeci de minute în care a fost resuscitată, inima tinerei a pornit din nou. Femeia şi copiii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...