joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieTârgu Jiu. Fraţi gemeni, dispăruţi de acasă

Târgu Jiu. Fraţi gemeni, dispăruţi de acasă

-

O familie din Târgu Jiu a făcut un apel după ce doi fraţi gemeni în vârstă de 15 ani au plecat la şcoală, dar nu au mai revenit.

„La data de 17 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, cei doi copii ai săi, Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe, ambii de 15 ani, după finalizarea programului școlar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu”, anunţă autorităţile, potrivit observatornews.ro.

Potrivit apropiaţilor, băieţii s-ar fi supărat pe tatăl lor care i-a certat în urmă cu câteva seri după ce i-a prins la păcănele. Din primele verificări s-a constatat că plecarea lor a fost voluntară, minorii nefiind cunoscuți cu plecări repetate de la domiciliu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...