joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăA murit cea mai bătrână pisică din Lume

A murit cea mai bătrână pisică din Lume

-

Rosie, considerată cea mai bătrână pisică din lume, chiar dacă nu este menționată în Cartea Recordurilor Guinness, a murit în Norwich, Marea Britanie.

CITEŞTE ŞI:  Alarmă falsă de explozie la Spitalul Județean Brăila

Felina cu blană lungă de tip Tortoiseshell i-a fost alături stăpânei în vârstă de 73 de ani pentru mai multe decenii.

Pisica tortie a trăit timp de 33 de ani, echivalentul estimativ al vârstei de 152 de ani pentru viața unui om. Stăpâna ei, Lila Brissett, a fost alături de Rosie în ultimele momente.„Nu se mai simțea bine și într-o zi a intrat în hol, s-a întins pe jos și a murit. Mi-e atât de dor de ea. Au fost multe amintiri frumoase și sunt fericită că am petrecut atâta timp împreună”, a explicat bătrâna citată de cotidianul britanic The Sun.

Nu e înscrisă în Cartea Recordurilor

Pentru că Lila Brissett a tot amânat trimiterea cererii de înscriere în Cartea Recordurilor Guiness, deținătoarea recordului mondial în prezent rămâne Flossie, o pisică din suburbiile Londrei, în vârstă de 27 de ani.

Rosie a fost adoptată de Lila la începutul anilor 1990, când era un pisoi ajuns la un centru de adopții pentru că în familia în care fusese luată inițial a fost descoperită o alergie la blana de pisică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...