joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăȘcoli modulare pentru elevii din trei localitățile afectate de inundații

Școli modulare pentru elevii din trei localitățile afectate de inundații

-

Inundațiile au afectat grav școlile din Pechea, Cudalbi și Costache Negri, din județul Galați. Pline de aluviuni, unitățile de învățământ sunt pur și simplu impracticabile în acest moment.

„Vom monta în aceste comune școli modulare, în care elevii pot învăța temporar până situația revine la normal. Fiecare școală de acest tip are o capacitate de 80-100 de elevi, însă fiind modulare pot fi adaptate la nevoile existente. Sunt dotate cu toate facilitățile necesare, inclusiv cu grupuri sanitare. Soluția a fost găsită de premierul Marcel Ciolacu, iar lucrările de montare vor începe în cel mai scurt timp, astfel încât să devina cât mai repede operaționale”, a anunțat Costel Fotea, presedintele CJ Galati.

În prezent, sute de pompieri, jandarmi, polițiști, militari și voluntari intervin în localitățile grav afectate de viituri în județul Galați, cel mai afectat din țară.
Numărul total al persoanelor decedate în urma inundaţiilor de zilele trecute a ajuns la şase. Peste 5000 de case sunt afectate de inundații.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...