joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBani pentru sinistrații din Galați

Bani pentru sinistrații din Galați

-

Consiliul Județean Galați a anunțat că a alocat luni 936.000 de lei din fondul de rezervă bugetară pentru familiile victimelor inundațiilor și pentru achiziția de echipamente necesare pentru evacuarea apei și a nămolului din case.

Din suma totală alocată, 36.000 de lei vor ajunge la familiile îndoliate. Fondurile vor fi alocate familiilor din Pechea, Costache Negri, Corod, Slobozia Conachi și Suhurlui.

„Din păcate, avem 6 decese în urma acestor inundații, iar o persoană este încă dispărută. E o dramă profundă ceea ce se întâmplă. Îmi exprim toată compasiunea pentru familiile îndoliate”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

De asemenea, pentru colectarea și incinerarea animalelor moarte, precum și pentru achiziționarea de echipamente necesare pentru evacuarea apei și a nămolului din case (cizme, găleți, mături, lopeți și alte instrumente indispensabile în astfel de situații), Consiliul Județean a alocat 900.000 de lei.

Aceasta este o primă sumă pe care am aprobat-o de urgență, cu siguranță vor fi noi și noi ajutoare financiare acordate localităților afectate.

„Se fac evaluări în teren pentru a se stabili valoarea pagubelor și a despăgubirilor, în funcție de care vor fi alocate noi fonduri. Vom continua să monitorizăm situația și să luăm toate măsurile necesare pentru a susține populația”, a mai spus Fotea

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...