joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principal Fostul fotbalist Ionel Ganea, cercetat pentru agresarea vecinilor

 Fostul fotbalist Ionel Ganea, cercetat pentru agresarea vecinilor

-

Fostul fotbalist Ionel Ganea este anchetat de polițiștii din Ilfov după ce l-ar fi agresat fizic pe unul dintre vecinii săi.

În urma incidentului a fost emis un ordin de protecție împotriva lui. Miercuri, mai mulți agenți de la Poliția Voluntari au intervenit de urgență la vila fostului jucător, unde o persoană fusese deja lovită, potrivit stiripesurse.ro.

Ionel Ganea are relații tensionate cu majoritatea vecinilor. Ei îl acuză că își închiriază locuința unor persoane zgomotoase, deranjând astfel vecinii. Joi, Ionel Ganea a avut un conflict cu unul dintre vecini, pe care l-ar fi lovit. Victima a depus plângere, iar polițiștii au emis un ordin de protecție temporar împotriva lui Ganea, interzicându-i să se apropie de vila respectivă. Fostului fotbalist nu i s-a impus purtarea unei brățări de localizare, deoarece măsura nu este aplicat în conflictele dintre vecini.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR încearcă blocarea lui Iohannis la Senat: A dat mână liberă baronilor din PSD și PNL

0
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a afirmat, miercuri, că USR va folosi toate mijloacele legale pentru a bloca modificarea legii astfel încât președintele Klaus Iohannis să poată candida la alegerile parlamentare. CITEŞTE ŞI: Sectorul 5. Sunt reparate și...

Se reia recalcularea pensiilor