vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăScandal între PNL şi PSD: Se cere demisia ministrului Rafila în scandalul...

Scandal între PNL şi PSD: Se cere demisia ministrului Rafila în scandalul Pantelimon!

-

Continuă tensiunile din coaliția PSD+PNL. Daniel Fenechiu, unul dintre purtătorii de cuvânt ai formațiunii conduse de către Nicolae Ciucă, cere demisia lui Alexandru Rafila (PSD) de la conducerea Ministerului Sănătății.

CITEŞTE ŞI: Medicul Elena Voicu, amenințată de Mafia de la Spitalul Pantelimon

Motivul, scandalul-monstru de la Spitalul Sf. Pantelimon.

„Poziția noastră vizavi de tragedia de la Spitalul Sfântul Pantelimon, în opinia noastră, necesită o rezolvare. Din punctul acesta de vedere, am spus-o tranșant, a spus-o toată conducerea Partidului Național Liberal și toți comunicatorii, credem că în momentul de față ministrul Sănătății, domnul Rafila, trebuie să își asume responsabilitatea politică pentru faptul că în urmă cu trei luni de zile, când în presă au apărut aceste informații, a girat continuarea unei situații, asigurând lumea că toate lucrurile sunt OK”, a declarat Fenechiu, pentru B1 TV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ion Iliescu scapă de Dosarul Revoluţiei: A fost retrimis la Parchet

0
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, vineri, trimiterea înapoi la parchet a Dosarului Revoluției. Decizia instanței supreme este definitivă. CITEŞTE ŞI: Ce se întâmplă cu vizele românilor pentru SUA În dosar erau inculpați Ion Iliescu și Gelu Voican...