vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCirculație blocată pe Autostrada București-Pitești

Circulație blocată pe Autostrada București-Pitești

-

Traficul este blocat luni dimineața pe Autostrada București-Pitești, pe sensul către Capitală, in urma unui accident în care au fost implicate două mașini.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunță că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 27, pe sensul către București, în zona localității Bolintin Vale, județul Giurgiu, a avut loc un accident între două autovehicule. Acestea au părăsit suprafața de rulare, unul răsturnându-se în proximitatea carosabilului, potrivit stiripesurse.ro.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, la fața locului aterizând și un elicopter SMURD. La kilometrul 98, pe sensul spre București, în apropierea localității Căteasca, județul Argeș, din cauza unei defecțiuni tehnice, un autotren este imobilizat pe carosabil și blochează breteaua de acces către autostradă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Vlad Pascu, din nou în faţa judecătorilor: Ce trebuie să decidă instanţa

0
Un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, este programat, vineri, 20 septembrie, la Judecătoria Mangalia, la 13 luni de la producerea acestui eveniment. CITEŞTE ŞI:...