luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCiolacu, atac la Iohannis şi Ciucă: Închipuirea performanţei!

Ciolacu, atac la Iohannis şi Ciucă: Închipuirea performanţei!

-

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, că nu are o problemă ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier după alegerile din toamnă, singura problemă fiind că „trebuie să câştige alegerile”.

CITEŞTE ŞI: Actualul și fostul șef al DRP  au pus piatra de temelie a unei biserici în Italia

Chestionat despre un eventual tandem Nicolae Ciucă – Klaus Iohannis, Ciolacu a afirmat: „Da, da, închipuirea performanţei”. De asemenea, Ciolacu a ironizat anunţul lui Nicolae Ciucă privind candidatura la alegerile prezidenţiale.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, despre posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier, după alegerile din toamnă şi a afirmat: „N-am probleme, poate să fie, dar trebuie să câştige alegerile”.

Chestionat despre un eventual tandem Nicolae Ciucă, preşedinte – Klaus Iohannis, premier, Ciolacu a afirmat: „N-aţi vrea să-i întrebaţi pe ei. Mă abţin cu greu, mă abţin cu greu (…) Da, da, închipuirea performanţei”.

Întrebat dacă va candida

Întrebat când va face anunţul privind candidatura la prezidenţiale, Ciolacu a declarat: „Cu certitudine nu când mă duc la Washington. Când am văzut prima oară am crezut că s-a înscris la conferinţa democraţilor în acest pentru înlocuirea preşedintelui Biden. Dacă va fi nevoie de acest anunţ, o să-l fac cu certitudine în România”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, aflat în SUA, a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale, dar trebuie să obţină aprobarea partidului, precizând că va merge în filialele partidului pentru a discuta despre candidatura sa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...