vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăConsilier local, bătut în secția de votare: a ajuns la spital

Consilier local, bătut în secția de votare: a ajuns la spital

-

Un consilier local susține că a fost bătut, duminică, în secția de votare. Victima a ajuns la spital, iar polițiștii fac cercetări.

Incidentul s-a produs chiar în una din secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”.

„Astăzi, 09 iunie 2024, la ora 10.59 s-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe, un bărbat în vârstă de 43 de ani, afirmativ victimă a unei agresiuni fizice care a avut loc în cadrul unei secţii de votare din municipiul Slatina. Actualmente pacientul este stabil hemodinamic şi este în curs de investigaţii şi tratament de specialitate”, transmite Spitalul Slatina, prin intermediul unui comunicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în urma acestui eveniment.

„Am fost sesizaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina că o persoană s-a prezentat în cadrul unităţii spitaliceşti după ce a fost victima unei agresiuni. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili care este situaţia de fapt. Urmează să se dispună măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Peste 300 de percheziții în toate județele țării. O firmă a comercializat ilegal diferite tipuri de arme

0
Peste 300 de percheziţii au loc în toată ţara, vineri, la persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. O firmă din afara ţării ar fi comercializat online arme, acestea fiind livrate prin firme de curierat, fără a...