luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTragedie cutremurătoare într-o familie din Bistrița-Năsăud

Tragedie cutremurătoare într-o familie din Bistrița-Năsăud

-

 

Tragedie într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Un tată de 75 de ani și-a ucis fiul în vârstă de 50 de ani. El a așteptat băiatul acasă și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit.

Incidentul a avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool, spun vecinii. Vecinii spun că bărbatul a fost plecat la cosit de iarbă. Tatăl l-a așteptat, ascuns după ușă, cu un cuțit. El i-a aplicat mai multe lovituri până când acesta a rămas nemişcat la pământ. După ce a văzut că fiul său este inconștient, a rugat un vecin să sune la 112. Bătrânul nu a opus rezistență oamenilor legii. Localnicii au declarat că cei doi se certau des. „Pe fondul consumului de alcool s-ar fi certat. Ar fi băut şi bătrânul şi tânărul”, a povestit un localnic. Varianta este confirmată și de alți vecini. „Consumau, se certau, era tot timpul deranj la ei. Dacă până ce s-a ajuns la lucrul ăsta”, a spus o femeie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a afla circumstanţele producerii incidentului, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...