vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăReclamații cu privire la folosirea unor copii și tineri în clipurile electorale

Reclamații cu privire la folosirea unor copii și tineri în clipurile electorale

-

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse anunță că a înregistrat în ultima perioadă mai multe reclamații cu privire la folosirea unor copii și tineri în clipurile electorale.

Reprezentanții ministerului au dat ca exemplu momentele în care au fost sărbătorite Ziua Internațională a Copilului și Ziua Națională pentru Adopție.

Toți politicienii au transmis mesaje cu privire la grija pentru copii și unii au folosit imagini cu copii.

Ministerul Familiei spune că este imorală utilizarea imaginilor și a făcut apel „la decență față de copii către toți candidații, de la toate partidele”.
„Am avut în ultima perioadă mai multe reclamații cu privire la folosirea unor copii și tineri în clipurile electorale. Cu siguranță autoritățile competente se vor pronunța în cazurile respective”, a precizat ministerul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă!

0
Diana Iovanovici-Şoşoacă, Preşedintele Partidului S.O.S. România, autointitulată unica forţă a patriotismului autentic şi singura apărătoare a poporului român, şI-a depus candidatura pentru Preşedinţia României la Biroul Electoral Central. CITEŞTE ŞI: Şoşoacă spune că este asaltată de bărbaţi lucraţi la sală:...