luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFemeie accidentată mortal în București

Femeie accidentată mortal în București

-

O femeie a fost accidentată mortal, luni, de o mașină pe strada Barbu Văcărescu din București, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, privind producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Văcărescu. Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea o mașină pe strada Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bd. Lacul Tei, a accidentat o femeie în vârstă de 71 de ani. În urma impactului, femeia a murit. Societatea de Transport București anunță că autobuzele liniilor 182 și 282 circulă deviat pe sensul spre Fundeni, pe Str. Ramuri Tei, Str. Grigore Moisil, Str. Maica Domnului. Cauza: eveniment rutier terți, produs în zona Str. Barbu Vacarescu/Bd. Lacul Tei, a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter., potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...