luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăContractul lui Cristian Popescu Piedone cu Cetățenii Bucureștiului. Cum vrea să schimbe...

Contractul lui Cristian Popescu Piedone cu Cetățenii Bucureștiului. Cum vrea să schimbe fața Capitalei

-

Liderul umaniștilor, Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, a prezentat „Contractul cu cetățenii Bucureștiului”, un documente cu 12 puncte, prin care vrea să schimbe orașul.

Smart City, infrastructură, termoficare, fonduri europene, urbanism, revitalizare, reducerea poluării, educație, sănătate, safe & eco, cultură și business sunt cele 12 direcții care trebuie axată capitala României, în opinia sa.

Piedone vrea să transforme Bucureștiul într-un Smart City, cu următoarele priorități: implementarea tehnologiilor digitale și a soluțiilor inovatoare pentru îmbunătățirea calității vieții în București, gestionarea eficientă a resurselor, conectivitatea și serviciile publice inteligente și debirocratizarea relației Primărie – Cetățean.

Pentru rezolvarea problemei traficului sufocant și a parcărilor din București, candidatul PUSL propune, printre altele, o monitorizare a traficului greu pe pasajele și podurile din București, prin implementarea sistemelor de monitorizare video și a celor de cântărire automată, implementarea serviciilor de Smart Parking pe toate străzile aflate în administrarea Primăriei Capitalei și eliberarea domeniului public de mașinile abandonate și publicitare, monitorizarea video a benzilor destinate transportului public și prioritizarea sistemului de semaforizare prin folosirea tehnicilor AI pentru reducerea timpilor de transport în sistemul public.

O altă prioritate a lui Piedone este termoficarea, pentru care propune o serie de măsuri: cartografierea digitală a rețelei de termoficare – GIS;
schimbarea metodei / tehnologiei de înlocuire a țevilor de termoficare – reabilitarea conductelor fără săpătură, o tehnică modernă și eficientă (Relining); reducerea diametrelor de țeavă în funcție de consumul și nevoile actuale; retehnologizarea punctelor termice și identificarea celor care pot fi transformate în mini centrale de cvartal. Această soluție va eficiența furnizarea agentului termic; schimbarea conductelor secundare în același timp cu țevile primare. Această propunere reprezintă economie de timp, eficiență și productivitate; dezvoltarea surselor de energie geotermală, în zonele unde se pretează (Zona Piața Presei Libere – Otopeni, bazinul geotermal al Capitalei);
identificarea unui teren de cel puțin 5.000 de metri pătrați, care beneficiează de toate utilitățile (curent, apă, gaze, canalizare) în vederea edificării unei CET cu o capacitate de 50 MW/h.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...