sâmbătă, septembrie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăVasile Bănescu, reacție după ce ÎPS Teodosie a afirmat că fumătorii și...

Vasile Bănescu, reacție după ce ÎPS Teodosie a afirmat că fumătorii și femeile „într-o perioadă de necurăție” nu pot bea agheasmă

-

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, a transmis un mesaj în care îl contrazice pe Arhiepiscopul Tomisului, care a afirmat că o persoană care fumează sau femeile aflate „într-o perioadă de necurăţie” nu pot bea agheasmă.

„Cei care, afectați grav de ideologiile cristofobe, numesc în derâdere creștinismul, creștinopatie, primesc un nesperat și consistent ajutor de la cei care, în nebunia idolatrizării ignoranței lor inclusiv teologice, trântită zgomotos pe taraba ritualismului religios, îl trimit pe fumător în iad, pe femeia cu fiziologie normală afară din biserică și pe ambii cât mai departe de aghiasma mare și mică.
Ca și cum cel luptat de o patimă nu ar avea nevoie de ajutorul lui Hristos și al nostru, ca și cum fiziologia ar fi sinonimă cu necurăția sau aghiasma cu Sfânta Împărtășanie”, a scris VasilE Bănescu, pe pagina sa de Facebook.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a declarat recent că din agheasmă, apa de Bobotează, nu pot bea „femeile care sunt într-o perioadă de necurăţie”, dar nici fumătorii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta şi-a recâştigat titlul de doctor: Instanţa Supremă a luat decizia!

0
Fostul premier Victor Ponta a obținut anularea ordinului prin care Ministerul Educației i-a retras, în 2016, titlul de doctor. Decizia este definitivă și a fost pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în baza unei decizii...