sâmbătă, septembrie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSeară tragică pentru o familie din Dâmbovița!

Seară tragică pentru o familie din Dâmbovița!

-

O explozie urmată de un incendiu a avut loc vineri noaptea la o locuință din județul Dâmbovița, în localitatea Tărtăşeşti. Trei persoane, printre care și un copil au suferit arsuri grave, fiind internate la spitalele din Capitală.

Explozia a pornit de la o butelie,  focul fiind extins până la acoperișul casei care a fost complet distrus.  La scurt timp după explozie izbucnește şi incendiul care se extinde rapid până la acoperișul casei. Membrii familiei au suferit arsuri grave, fiind scoşi din casă cu ajutorul vecinilor. Ei au fost transportaţi la spitale din Capitală. Fetiţa a fost dusă la Grigore Alexandrescu, mama fetiţei  la Floreasca  cu 70% arsuri iar  tatăl fetei are arsuri pe braţe.  Rudele victimelor care locuiau în aceeași curte dar într-o altă clădire, situată la doar câțiva metri distanță, au fost primele care au sunat la 112. Au încercat mai apoi să salveze din casă tot ce se poate, au scos afară electrocasnicele și câteva piese de mobilier.  În lipsa hidranților, pompierii au încercat să scoată apa dintr-un puţ de pe câmp, dar la scurt timp motorul a rămas fără combustibil iar salvatorii au rămas  fără apă. Abia la trei ore de la izbucnirea incendiului o treia autospecială de pompieri a sosit la față locului iar incendiul a fost, în cele din urmă, stins.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta şi-a recâştigat titlul de doctor: Instanţa Supremă a luat decizia!

0
Fostul premier Victor Ponta a obținut anularea ordinului prin care Ministerul Educației i-a retras, în 2016, titlul de doctor. Decizia este definitivă și a fost pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în baza unei decizii...