vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCe se întâmplă cu preţurile alimentelor de bază! Şedinţă de URGENŢĂ

Ce se întâmplă cu preţurile alimentelor de bază! Şedinţă de URGENŢĂ

-

Social-democraţii vor plafonarea preţurilor pentru produsele alimentare de bază, în contextul scumpirilor înregistrate la nivel european.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu: Nu sunt plafonate pensiile de Comisia Europeană

Preşedintele PSD a transmis că propunerea va fi discutată în şedinţa coaliţiei, marţi seara.

„Reducerea de TVA nu va avea impactul pe care îl dorim cu toţii. Poate plafonarea preţurilor la produsele de bază, într-o limită, este o discuţie. Nu am avut această discuţie în coaliţie. Astăzi o să discutăm în coaliţie. România a făcut o reducere la alimente, au o reducerea consistentă la TVA”, a declarat liderul PSD, marţi, la Parlament.

Raţionalizarea

Întrebat, în cazul în care se va decide plafonarea preţurilor pentru alimente, dacă produsele respective vor fi raţionalizate, Ciolacu a transmis: „Făină, zahăr, lapte. Ungaria are lege implementată. În Ungaria aşa s-a făcut, este şi normal. Că nu poţi să cumperi cu camionul, nu facem export de produse plafonate”.

„Avem şi ceva schiţat, o să luăm o decizie cât mai repede. Nu este raţionalizare, vorbim despre o plafonare a preţurilor de bază”, a mai spus liderul PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...