luni, iulie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFocar de COVID-19 la o secţie a Spitalului Judeţean Focşani. Internările sau...

Focar de COVID-19 la o secţie a Spitalului Judeţean Focşani. Internările sau externările, sistate temporar

-

Internările în secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Focşani, unde e focar de COVID-19, cu mai multe cadre medicale şi pacienţi infectaţi, au fost sistate timp de două săptămâni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Cosma, în secţia de chirurgie au fost luate toate măsurile de dezinfecţie şi izolare. Iar în primul rând nu se mai fac internări sau externări timp de 14 zile, potrivit stiripesurse.ro.

„În acest moment, mai avem focar doar in secţia de Chirurgie Generală, care cuprinde şi secţia de Chirurgie Plastică. Sunt 12 pacienţi pozitivi şi 5 cadre medicale. Nicio persoană nu are acum o formă gravă de boală. Măsurile au fost luate rapid. S-au  retestat toţi pacienţii. Iar cei pozitivi au fost izolaţi. De asemenea, s-a retestat tot personalul medical şi s-au suspendat timp de 14 zile  internările programate”, a declarat reprezentantul SJU Focşani.

În Spitalul Judeţean Focşani, un focar de coronavirus au mai fost la Ortopedie. Dar potrivit reprezentanţilor unităţii medicale a fost stins.

În total, în ultimele zile, la SJU Focşani au fost 41 de persoane infectate cu coronavirus. Dintre care 34 bolnavi internaţi şi 7 cadre medicale.

În spitalele din judeţul Vrancea, circa 50 la sută din angajaţi sunt vaccinaţi împotriva COVID-19. Cel mai ridicat procent de vaccinare este în rândul medicilor. În acest caz procentul de vaccinare este de peste 80 la sută.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sute de blocuri rămân din nou fără apă caldă în Capitală!

0
Sute de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân în perioada următoare fără apă caldă. CITEŞTE ŞI: Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!” Termoenergetica anunță că...